Canon obnovio Pixma liniju printera

Aug 24, 2011 No Comments by

Od snimanja do ispisa uz pisače PIXMA

Jedan od najvećih užitaka koje nudi fotografija jest ispis i dijeljenje s drugima trenutaka zabilježenih fotoaparatom. Canonova nova linija pet naprednih višefunkcijskih modela s funkcijom ispisa, skeniranja i kopiranja korisnicima omogućuje ispis fotografija vrhunske kvalitete koje će im trajati cijeli život. ModeliPIXMA MG2150PIXMA MG3150PIXMA MG5350PIXMA MG6250 PIXMA MG8250 odlikuju se elegantnim dizajnom koji će se uklopiti u svaki dom, a predstavljaju spoj napredne tehnologije i inovativne programske opreme koji korisnicima omogućuje uživanje u prekrasnim, kreativnim ispisanim fotografijama.

Najjači su modeli u novoj liniji PIXMA MG6250 i PIXMA MG8250, idealni za strastvene fotografe koji žele brz ispis fotografija profesionalne kvalitete. Na oba se ta pisača visokih performansi koristi Canonova ispisna glava FINE, koja omogućuje ispisnu razlučivost do 9600 tpi te ispis fotografije bez obruba formata 10 cm x 15 cm za samo dvadeset sekundi. Inteligentni dodirni sustav i ugrađeni TFT zaslon olakšavaju korištenje te omogućuju brz i jednostavan pristup brojnim značajkama. PIXMA MG8250 ima i skener za 35-mm filmove i dijapozitive te se odlikuje elegantnim dizajnom nadahnutim linijom EOS.

Novi PIXMA MG5350 napredan je višefunkcijski uređaj koji se odlikuje ispisnim mehanizmom s pet tinti koji omogućuje ispis, kopiranje i skeniranje vrhunske kvalitete te brzo ispisuje fotografije i dokumente uz ispisnu razlučivost do 9600 tpi. Veliki središnji 7,5-cm TFT zaslon u boji omogućuje jednostavno pregledavanje fotografija, a funkcija bežičnog povezivanja pojednostavnjuje ispis s bilo kojeg mjesta u kući ili uredu.

PIXMA MG5350, PIXMA MG6250 i PIXMA MG8250 odlikuju se i novom značajkom PIXMA Cloud Link, koja korisnicima omogućuje pristup fotografijama na internetu i njihov ispis izravno s pisača. Uz to, PIXMA MG8250 i PIXMA MG6250 podržavaju ispis u pokretu s mobilnih uređaja pomoću značajke Google Cloud Print.

Kvaliteta linije PIXMA i kreativnost dostupna svima

Modeli PIXMA MG2150 i PIXMA MG3150 idealni su za studente i obitelji kojima je potreban kompaktan višefunkcijski uređaj za svakodnevan ispis dokumenata i fotografija. Riječ je o elegantnim pisačima jednostavnog dizajna. Canonova poboljšana ispisna tehnologija s ispisnim ulošcima FINE jamči visokokvalitetan ispis dokumenata i fotografija maksimalne razlučivosti 4800 tpi. PIXMA MG3150 ima i značajku automatskog obostranog ispisa te integrirani Wi-Fi, zahvaljujući čemu nudi iznimno povoljan omjer cijene i kvalitete.

Uz sve se pisače iz linije PIXMA isporučuje impresivan izbor Canonove napredne programske opreme prepune kreativnih i inovativnih značajki, uključujući funkciju ispisa iz Full HD filmova te bežičan ispis i skeniranje putem mobilnih uređaja pomoću Canonove nove, besplatne aplikacije Easy Photo-Print App za iOS i Android OS.

Komentari

komentara

Powered by Facebook Comments

Tehnika

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
Comments are closed.