Canon obnovio linije kompaktnih aparata PowerShot i Ixus

Aug 24, 2011 No Comments by

Canon je obnovio svoj portfelj vrhunskih proizvoda predstavljanjem iznimne nove linije digitalnih fotoaparata iz linija PowerShot i IXUS. Svi su aparati osmišljeni tako da ponude iznimnu kvalitetu od trenutka snimanja slike do njezina ispisa te se odlikuju Canonovim jedinstvenim slikovnim tehnologijama u kojima se precizne komponente spajaju s novim, poboljšanim značajkama.

IXUS i PowerShot – zumiranje, elegancija, kvaliteta i jednostavnost korištenja

Dva su nova člana linije IXUS modeli IXUS 1100 HS i IXUS 230 HSimpresivni kompaktni fotoaparati prepuni naprednih tehnologija i značajki koje stvaraju izvrsne fotografije i Full HD videozapise sa stereozvukom. Oba modela iz linije IXUS nude izvrsne performanse u uvjetima slabe osvijetljenosti zahvaljujući Canonovu jedinstvenom sustavu HS, koji daje vrhunsku kvalitetu slike u svim uvjetima.

IXUS 1100 HS[1]najtanji je fotoaparat svoje vrste, a odlikuje se jakim optičkim zumom od 12x u elegantnom kućištu od nehrđajućeg čelika, sa svestranim širokokutnim objektivom od 28 mm. Vrlo velik dodirni LCD zaslon PureColor II od 8,0 cm (3,2 inča) omogućuje jednostavan prikaz fotografija i upravljanje postavkama.

IXUS 230 HS odlikuje se tankim i elegantnim dizajnom, a dostupan je u šest živopisnih boja. Nudi snažan 28-mm objektiv s optičkim zumom od 8x te se može pohvaliti debljinom od svega 22,1 mm, što ga čini najtanjim fotoaparatom te vrste na svijetu[2]. Da bi se omogućilo trenutno snimanje Full HD videozapisa, IXUS 230 HS odlikuje se i namjenskim gumbom za snimanje videozapisa koji korisnicima omogućuje trenutno prebacivanje sa snimanja visokokvalitetnih fotografija na snimanje videozapisa.

Novi PowerShot SX150 IS ekonomičan je fotoaparat sa superzumom prepun zabavnih i kreativnih značajki. Osmišljen tako da snimanje zanimljivih fotografija i HD videozapisa učini maksimalno jednostavnim i zabavnim, PowerShot SX150 IS odlikuje se senzorom razlučivosti 14,1 megapiksela te impresivnim optičkim zumom od 12x koji daje 336-milimetarski telefoto spektar, što jamči fleksibilnost potrebnu za snimanje visokokvalitetnih slika izbliza i izdaleka. Kompaktan ga dizajn ujedno čini savršenim suputnikom na putovanjima i obiteljskim odmorima.

Sva se tri fotoaparata odlikuju Canonovim novim sustavom stabilizacije slike Intelligent IS, snažnom tehnologijom koja analizira prizor i automatski odabire najprikladniji način optičkog stabilizatora slike od dostupnih sedam[3] kojim će se najbolje spriječiti potresanje fotoaparata i zamućenje, čime se jamči snimanje fotografija i videozapisa u optimalnoj kvaliteti.

Komentari

komentara

Powered by Facebook Comments

Fotoaparati

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
Comments are closed.