Nikon je obnovio CoolPix seriju digitalnih kompaktnih aparata

Aug 25, 2011 No Comments by

 

 

Prvi u nizu aparata koji predstavljamo je Nikon CoolPix P7100 koji bi trebao popraviti sve stvari koje su smetale korisnike njegovog prethodnika. Tako ovaj aparat sad ima ugrađen pomični LCD, senzor je ostao iste rezolucije kao kod prethodng modela – 10,1MP, a posebna pažnja je posvećena ubrzavanju rada i reakcija aparata, kako bi zadovoljili vrlo zahtjevno tržište naprednih amatera koji trebaju malen i lagan aparat kao potencijalnu nadopunu svojim refleksnim tijelima i objektivima.

 

 
Drugi u nizu kompaktnih aparata koje predstavljamo je CoolPix AW100, aparat otporan na udarce, padanja, vremenske uvjete, prašinu s mogućnošću zarona do dubine 10 metara. Osim toga, aparat je opremeljen GPS uređajem, senzorom rezolucije 16 MP i ima mogućnost snimanja video zapisa full HD rezolucije 1080 linija. Moramo spomenuti da je maksimalna osjetljivost koju ovaj aparat može postići ISO 3200 i da je objektiv raspona 28-140mm.

 

Od ostatka uređaja, odlučili smo predstaviti CoolPix S1200 pj koji osim senzora rezolucije 14MP i vrlo malih gabarita ima i ugrađen projektor, što je inače nikonova inovacija, ali su je s vremenom prihvatili i neki drugi proizvođači poput Sonya u nekim svojim video kamerama.

 

Komentari

komentara

Powered by Facebook Comments

Fotoaparati

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
Comments are closed.