Olympus proširuje vrhunsku seriju Micro Four Thirds objektiva

Feb 08, 2012 No Comments by

Novi svjetlosno jaki i makro MFT objektivi u 2012. godini
Olympusov dvojac namijenjen je zaljubljenicima u portrete i fotografiju iz neposredne blizine 

Hamburg, 8. veljače, 2012. Sve veći broj vlasnika Micro Four Thirds fotoaparata u 2012. će moći odabrati još dva nova objektiva vrhunske kvalitete: M.ZUIKO DIGITAL ED 75mm 1:1.8 portretni objektiv i M.ZUIKO DIGITAL ED 60mm 1:2.8 makro objektiv za one koji vole snimati prirodu. 

M.ZUIKO DIGITAL ED 75mm 1:1.8

Velika svjetlosna jakost ovog portretnog objektiva je savršena za snimanje u uvjetima slabog osvjetljenja ili za snimanje sportova u zatvorenim prostorima. Izvrstan je izbor i kada snimate u studiju pošto s njim možete dobiti nevjerojatne portrete. Kvaliteta njegove izrade odgovara visokom standardu koji je postavio M.ZUIKO DIGITAL ED 12mm 1:2.0, a elegantni metalni dizajn savršeno pristaje vrhunskim MFT fotoaparatima poput Olympusovog novog modela OM-D ili fotoaparata iz PEN serije. 

M.ZUIKO DIGITAL ED 60mm 1:2.8 Makro

Ovaj objektiv stvoren za snimke iz neposredne blizine savršen je prvi dodatak novom Olympusovom fotoaparatu OM-D. Njegovo robusno tijelo je otporno na zapljuskivanje i prašinu pa je savršen za bezbrižno snimanje čak i u nepovoljnim vremenskim uvjetima. Detaljne makro snimke biljaka ili životinja kao da oživljavaju kada ih se snimi pri maksimalnom uvećanju od 1:1* na žarišnoj udaljenosti od samo 19cm. 

Ogledni modeli** oba objektiva će biti dostupni na CP+ Photo and Camera Imaging Show u Yokohami, u Japanu od 9. – 12. veljače, 2012. Njihova cijena i točan datum dolaska na tržište će se znati kasnije ove godine. 

* Odgovara 2:1 u 35mm formatu.
** Ogledni modeli ne odgovaraju nužno konačnom dizajnu. 

Komentari

komentara

Powered by Facebook Comments

Objektivi

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
Comments are closed.