Proširite horizonte – Canon predstavio kompaktan, ultraširokokutan objektiv EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM

Jun 13, 2013 Comments Off on Proširite horizonte – Canon predstavio kompaktan, ultraširokokutan objektiv EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM by

ZAGREB, 13. lipnja 2013. – Canon je obogatio svoju liniju objektiva EF-M novim modelom EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM. Projektiran za Canonov fotoaparat s kompaktnim sustavom EOS M, taj je model Canonov prvi ultraširokokutni objektiv EF s optičkim stabilizatorom slike. EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM nudi svestran širokokutni raspon zumiranja, prvoklasne optičke performanse i novi uvlačni dizajn, što ga čini savršenim dodatkom za korisnike fotoaparata EOS M koji žele zabilježiti svoju strast prema krajolicima i arhitekturi.

Snimajte grad, snimajte svijet

EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM osmišljen je za proširivanje palete kreativnih mogućnosti i objekata snimanja te se odlikuje žarišnim rasponom od 11 mm do 22 mm, koji nudi nevjerojatno široko vidno polje. To korisnicima omogućuje snimanje okruženja u kojem se nalaze bez udaljavanja od objekta snimanja, što je idealno za postizanje dramatičnosti i atmosferičnosti na svakoj snimci.

Vrhunska optika nudi nevjerojatne rezultate

Projektiran pomoću najnovijih optičkih tehnologija, EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM korisnicima omogućuje snimanje slika uz nevjerojatnu razinu detalja i kvalitete. Objektiv je proizveden u skladu s Canonovim standardima profesionalne kvalitete, a na njemu se koriste premazi Super Spectra u cilju minimiziranja pojave popratnih slika i odbljesaka, što jamči prekrasne rezultate na svakoj snimci. Zahvaljujući Canonovu optičkom stabilizatoru slike, slike su jasne i oštre. Optički stabilizator slike pridonosi maksimalnom smanjenju zamućenja slike korekcijom potresanja fotoaparata. Preciznost povećana za tri položaja brzine zatvarača jamči visokokvalitetne fotografije, čak i kada osvjetljenje počne slabjeti.

Snimanje glatkih Full HD videozapisa jednostavno je kada se koristi napredni način rada Dynamic IS, koji smanjuje izraženije učinke potresanja fotoaparata do kojih dolazi pri snimanju videozapisa u pokretu. Canonova gotovo bešumna tehnologija STM jamči i utišavanje zvuka fokusiranja pri snimanju videozapisa, pa gledatelji mogu uživati u kristalno čistom zvuku koji odgovara vizualnoj kvaliteti snimljenih materijala.

Osmišljen za performanse i eleganciju

EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM nevjerojatno je kompaktan i lagan, a osmišljen je tako da bez problema stane i u najmanje prostore, pa ga je uvijek moguće nositi sa sobom. Novi uvlačni dizajn objektiva – prvi u liniji objektiva EF – zaključava se na mjestu pomoću prekidača, a korisnicima omogućuje uvlačenje objektiva u cijev kada se ne koristi. Kućište tako ostaje tanko i kompaktno, a duljina objektiva smanjuje se za 13 mm. Integrirani prsten za potpuno ručno fokusiranje nudi slobodu preciznog ugađanja fokusa u skladu s potrebama.

EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM dizajniran je tako da bude usklađen s modernim stilom fotoaparata EOS M te se odlikuje grafitnosrebrnom metalnom vanjštinom, dok izbočeni prsteni za fokusiranje i zumiranje udobno leže u ruci i omogućuju jednostavno rukovanje.

EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM – najvažnije značajke:

  • ultraširokokutni objektiv sa zumom EF-M žarišne duljine od 11 mm do 22 mm
  • kompaktan uvlačni dizajn objektiva
  • glatko, tiho fokusiranje STM-om pri snimanju videozapisa
  • Dynamic IS za videozapise bez potresanja
  • optički stabilizator slike s 3 položaja brzine zatvarača
  • visoka kvaliteta slike
  • minimalna žarišna udaljenost od 0,15 m
  • prsten za ručno fokusiranje

Komentari

komentara

Powered by Facebook Comments

Objektivi

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
Comments are closed.