Canon dani otvorenih vrata u Alfa film Studiju

Dec 07, 2010 No Comments by

10. i 11. prosinca, 2010., u vremenu od 10:00-16:00 sati u organizaciji Kodak centra i Anigote održat će se Canon dani otvorenih vrata gdje će biti predstavljeni profesionalni noviteti, kao i cijela linija profesionalnih Canon EF L objektiva koji su neizostavan pribor skoro svakog profesionalnog i naprednog amaterskog fotografa.

Predstavljanje Canon noviteta i ostale postojeće opreme održati će se u Adamovcu, u profesionalnom studiju Alfa Filma, vjerojatno najvećem fotografskom i video studiju u našoj regiji u potpunosti opremljenog i za najteže profesionalne zadatke koje fotografska i video produkcija može zahtijevati. Zahvaljujući već poznatom renomeu Alfa Filma i njegovih djelatnika, vjerujemo da tijekom prezentacija neće nedostajati bogatog popratnog sadržaja kao i modela koji će biti na raspolaganju za što bolje testiranje proizvoda.

Tijekom događanja, profesionalni fotografi i snimatelji učlanjeni u Canon PRO CLUB, kao i ostali nazočni profesionalni i napredni amaterski fotografi i snimatelji, biti ćete u mogućnosti testirati fotografske i video mogućnosti Canon EOS fotoaparata i pripadajućih profesionalnih objektiva vrhunske L kvalitete u studijskim uvjetima, te uz opuštenu atmosferu, piće i zakusku porazgovarati s Canon stručnjacima  u svezi svih pitanja o profesionalnim Canon fotografskim i video proizvodima.

Poseban gost događanja u petak, 10. prosinca 2010. je gospodin Ferenc Torok, voditelj Canon PRO CLUB-a za Canon CEE regiju, koji će tijekom događanja biti na usluzi za sva vaša pitanja, tehničke i ostale informacije kao i za savjete za svakodnevni rad s vašom profesionalnom Canon opremom. Tijekom toga dana imamo priliku predstaviti par noviteta koji još nisu u proizvodnji, ali vjerujemo da će i vaše iskustvo pridonijeti završnoj kvaliteti finalnih proizvoda koje očekujemo tijekom proljeća 2011. Od predmetnih modela navest ćemo samo neka ekskluzivna kao što su najnoviji „Fish eye“ zum 8-15 mm, novi 75-300L, 300L, kao i nove profesionalne video kamere XF serije 100 i 300.

Kako bi vaš boravak bio što pomnije isplaniran, molimo vas da nam hitno potvrdite vaš dolazak uz pretpostavljeno vrijeme vašeg dolaska na naš e-mail canon-pro-support@kodak-centar.hr . Do Adamovca, gdje se nalaze profesionalni studiji Alfa Filma, dolazi se vrlo jednostavno preko Sesveta „starom Zelinskom cestom“ osobnim vozilima ili gradskim prijevozom (cjelodnevna autobusna linija ZET-a br. 272, Dubec-Sesvete-Moravče). U nastavku pogledajte kartu za lakše snalaženje pri dolasku.

Program:

Petak, 10. prosinac, 2010, 10:00-16:00

–   predstavljanje Canon fotografskih  proizvoda:

Canon EOS1DMKIV, EOS7D, EOS5DMKII, EOS60D, EOS550D, EOS 500D, EOS450D

Canon EF-L, TS-E i ostali profesionalni Canon objektivi i ostala oprema

–  predstavljanje PIXMA 9500 Mark II profesionalnog fotografskog pisača

–  ekskluzivno europsko predstavljanje budućih fotografskih i video noviteta

EF8-15L „fish-eye“ zum, 75-300IS L, 300IS L, XF105 i XF305 video kamere

Subota, 11. prosinac, 2010, 10:00-16:00

–  predstavljanje Canon fotografskih  proizvoda:

Canon EOS1DMKIV, EOS7D, EOS5DMKII, EOS60D, EOS550D, EOS 500D, EOS450D

Canon EF-L, TS-E i ostali profesionalni Canon objektivi i ostala oprema

–  predstavljanje PIXMA 9500 Mark II profesionalnog fotografskog pisača

Tijekom događanja za vas je na raspolaganju i predstavnik Canon foto i video servisa za Hrvatsku, s kojim možete razgovarati o bilo kojem pitanju iz domene održavanja ili servisiranja vaše Canon fotografske ili video opreme.

Komentari

komentara

Powered by Facebook Comments

Događanja

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Canon dani otvorenih vrata u Alfa film Studiju”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.